Bine ai venit!

Cele mai tari bancuri

53

 

 

+56

-3

Gheorghe se duce la Ion si ii zice:
- Ioane, am evitat sa iti spun asta pana acum, dar ma culc cu nevasta preotului. Poti sa vorbesti tu cu el o ora dupa slujba, maine, sa fie ocupat, ca sa-mi fac si eu treaba?
Lui Ion nu prea ii place asta, dar accepta pentru ca e cel mai bun prieten al sau. Dupa slujba, incepe sa il tina de vorba pe preot, punand tot felul de intrebari stupide, doar sa-l tina ocupat.
Dupa ceva timp, se enerveaza preotul si-l intreaba de ce a venit de fapt. Simtindu-se vinovat, Ion ii spune toata povestea. Preotul, batandu-l prieteneste pe spate, ii spune:
- Ioane, cred ca ar fi bine sa te grabesti sa ajungi acasa, pentru ca nevasta mea a murit acum un an...!!!

28

 

 

+30

-2

Marele lingvist Lazăr Șăineanu, autor al celebrului Dicționar universal al limbii române (prima ediție în 1896), a fost invitat, în ultimii ani ai secolului XIX, la o grandioasă serată, în compania mai marilor vremii. Acolo a fost abordat de o doamnă din înalta societate, care, pentru a-și etala atât cunoștințele, cât și înalta ținută morală, a ridicat vocea peste întreaga și distinsa audiență spunându-i:
-Stimate domnule profesor Șăineanu, doresc să vă felicit pentru vasta dumneavoastră operă de alcătuire a unui dicționar universal al limbii române. Aș dori să remarc necesitatea și complexitatea acestui volum, însă aș dori totodată să vă mulțumesc pentru faptul că ați omis sistematic din dicționar toate cuvintele obscene!
-Vai, doamnă, i-a răspuns Șăineanu, îmi dați impresia că le-ați căutat...

23

 

 

+30

-7

Dupa ce a muscat din mar lui Adam i-a fost rusine si s-a acoperit cu o frunza de smochin. Si Evei i-a fost rusine si s-a acoperit tot cu o frunza de smochin...apoi s-a dus dupa o tufa si a probat o frunza de artar, una de stejar si vreo trei specii de palmier...

21

 

 

+24

-3

Joc fotbal într-un cartier numit pompos ”rezidențial” din Militari. Un cartier în care, în afară de terenul ăsta de fotbal, un restaurant (bun) și un foarteminimarket, nu s-au făcut decât blocuri. Foarte multe blocuri. Practic, dacă nu ești atent când ieși din bloc, și butonezi telefonul, să zicem, există pericolul să te accidentezi grav, dând cu capul de un bloc. Logic, lumea nu era mulțumită. Voia altceva. Așa că dezvoltatorul le-a făcut altceva: LE-A FĂCUT O BISERICĂ. Fix lângă terenul de fotbal, perete în perete, cum ar veni. Practic, dacă dai cu mingea mai tare, ajunge direct în altar.
Ei, și deunăzi, din cauza căldurii copleșitoare și a hidratării insuficiente cu apă, dublată cu (des)hidratarea arhisuficientă cu bere, am avut o criză cardiacă manifestată prin puls neregulat, extrem de mărit, și care nu revenea cu nici un chip la normal (după 5-10 minute de repaus), plus amețeli și, pe final, o pornire inexplicabilă de a fredona ”Te rog, domnișoară nu pleca!” (unde domnișoara era lumea, VIAȚA, în p...a mă-sii, pe care le vedeam îndepărtându-se de mine). Nu am ajuns chiar ca Găbițu, pentru că io iau Viagra numa' eco, sub formă de vin de Segarcea (face mintea harcea-parcea, desigur). Doar că prietenii mei au strigat, în glumă, înspre biserică:
- Părinte, vreun spital știi pe-aici sau îl aducem direct la matale?
La care preotul, cu voce foarte pioasă, venită de undeva de după amvon:
- Duceți-l la spital, feciori, că n-aveți voi bani de biserică!
via Mantzy FB

20

 

 

+25

-5

Bula merge cu familia la gradina zoologica.
Ajung ei la cusca hipopotamului:
- Ia uite, mama-soacra, ce gura mare are animalul asta si totusi stie sa taca!...

19

 

 

+22

-3

Canicula face ravagii în Centrul Vechi! Un chelner neatent a opărit cu bere 2 persoane
via TNR

18

 

 

+20

-2

Iubita mea mi-a cerut să fiu mai afectiv... Acum am două iubite.

18

 

 

+21

-3

Locuitorii din Vaslui contestă codul portocaliu de caniculă:
Tot ce e sub 40 de grade intră la categoria "răcoritoare"!

15

 

 

+19

-4

Intre prieteni.
- Soacra-mea nu-mi cere niciodata nimic.
- Nici a mea. Doar imi porunceste!

14

 

 

+20

-6

Din jurnalul unei blonde.
"Ieri am facut o criza isterie...Si am plecat de acasa. Apoi mi-am amintit ca stau singura si m-am intors".