Bine ai venit!

Cele mai tari bancuri

35

 

 

+36

-1

Un cactus este doar un castravete agresiv.

31

 

 

+32

-1

Cand trei femei discuta, se numeste conversatie. Dupa ce una dintre ele pleaca, se numeste barfa.

28

 

 

+31

-3

Soacra lui Ion este data disparuta pe Dunare si sunt anuntati scafandrii s-o caute. Cum era si normal, scafandrii au inceput s-o caute in josul apei si… nimic.
Ion striga:
- Cautati-o va rugam si in susul apei, ca toata viata numai contra a facut.
Facebook

28

 

 

+31

-3

Intrebare: Care e cel mai tare lucru la parasutism?
Raspuns: Pamantul!

27

 

 

+38

-11

"Un om a gasit un ou de vultur si l-a pus in cuibarul unei gaini din hambar. Dupa ce a fost clocit alaturi de puii de gaina, puiul de vultur s-a nascut si a crescut alaturi de ei. Toata viata vulturul a facut ceea ce au facut si puii din hambar. El a scormonit pamantul dupa viermi si insecte. El a cloncanit... si-a intins aripile si a zburat cativa metri in aer. Anii au trecut si vulturul a ajuns foarte batran. Intr-o zi el a vazut o pasare magnifica deasupra sa, sus pe cerul senin. Plutea intr-o gratioasa maretie pe curentii puternici de aer, cu abia o bataie din aripile sale puternice, care pareau din aur. Vulturul batran crescut printre gaini privea in sus cu veneratie. "Cine e acela ?" a intrebat el. "Acela e vulturul, regele pasarilor", a spus vecinul sau. "El apartine cerului. Noi apartinem pamantului, noi suntem gaini. "Asa ca vulturul a trait si a murit ca o gaina, pentru ca asta a crezut si a gandit el ca a fost."

26

 

 

+29

-3

Chinaception: Chinezii călătoresc în alte țări și cumpără suveniruri care sunt făcute în China.

26

 

 

+34

-8

In timpul nasterii, femeile simt o durere echivalenta cu ruperea a 12 oase simultan.
Pe de alta parte, cand sunt loviti in testicule, barbatii simt o durere echivalenta cu nasterea a 160 de copii si ruperea a 3200 de oase simultan.

25

 

 

+29

-4

Singura diferenţă dintre medici şi avocaţi este că avocaţii doar te jefuiesc, pe când medicii te jefuiesc şi te mai şi omoară.
A. P. Cehov

23

 

 

+27

-4

Ca sa gaseti printul, trebuie sa saruti o broasca, nu sa te f@#i cu toata balta!

21

 

 

+30

-9

Credeam ca sunt primul din familie care a acceptat ice bucket challenge dar m-am inselat...ehei, strabunicul a facut-o inca din 1912! A fost pe Titanic!